Velkommen til Landskrona Golfklubb

Ved Øresundsskysten med fascinerende utsikt over sundet og Ven, tillbyr Landskrona Golfklubb spill på to baner av høy kvalitet, Erikstorp og Hildesborg. Banen er redesignet i 2017 med nye strekninger av banearkitekten Johan Benestam.

De to 18-hulls banene er kombinert park- og seasidebane. Den eldste banen – Erikstorpsbanan – har par 71 og arrangerer en Nordea Tour-konkurranse hvert år. Den yngre banen – Hildesborgsbanan er på nivå 70. Det stiller store krav til spillstrategi og utsikten fra den nordlige delen av Sundet, med Ven og Danmark, er fantastisk.

I tillegg til to 18-hulls baner har Landskrona GK; en 6-hulls korthullsbane med treningsgreener, en god drivingrange, to putting greener, en innendørshall, golfbutikk og gode treningsforhold generelt. I klubbhuset, siden sommeren 2010, ligger klubbkafeen 37. Og i hovedbygningen er restauranten Erikstorps Kungsgård fra 1600-tallet. Anlegget er også det svenske golfmuseet. På museet får besøkende god oversikt over hvordan golfsporten har utviklet seg, både i Sverige og internasjonalt. Ved siden av golfbanen ligger Borstahusens Semesterby med 68 hytter.

Den direkte nærheten mellom boligen, golfbanene, treningsanlegget og restaurantene skaper et perfekt miljø for venneturer og treningsleirer. Størrelsen på anlegget lar oss få plass til store grupper. Vi tilbyr golfpakker med overnatting, greenfee og mat til familie, venner eller touravslutninger.

Golfpakke med overnatting for 4 personer.
1 x Overnatting, del i A-huset inkludert sluttrengjøring, sengetøy og håndkle.
1 x Frokostbuffé
2 x Greenfee Landskrona GK 18 hull
Pris fra 2409 SEK / pers