Velkommen til Landskrona Golfklubb

Ved Øresundskysten, med en fascinerende utsikt over sundet og Ven, tilbyr Landskrona Golfklubb spill på de to førsteklasses 18-hullsbanene Erikstorp og Hildesborg samt en 6-hulls bane. Dette, sammen med et bredt spekter av tjenester og herlige sosiale områder, gir de beste forutsetningene for å skape vellykkede arrangementer for deg som gjest.

Erikstorp, bygget i 1960, er en velkjent og verdsatt park- og seasidebane. Fra flere utsiktspunkter langs banen åpner det seg storslåtte utsikter mot Øresund og inn mot Landskrona. Hildesborg, som ble innviet i 1987, er en verdsatt park- og hedebane, også denne med slående utsikter over Øresund. Banen fikk for noen år siden en ny strekning med seks nye hull designet av banearkitekt Johan Benestam. I løpet av 2022-sesongen ble klubbens nye klubbhus innviet med herlige sosiale områder.

Anleggets kvaliteter settes pris på både av amatører og profesjonelle spillere. Gjestene setter stor pris på nærheten og tilgjengeligheten til alle fasiliteter som parkering, opplyst driving range med generøse målområder i kunstgress, studio, overnatting med restauranter og spa, samt kun 350 meter til badeplassen Lill-Olas Brygga. Sammen med Mötesplats Borstahusen og Kvarteret Erikstorp har man klart å skape en unik golfopplevelse ved Øresundskysten – Sveriges beste om man spør Svensk Golfs lesere, som kåret Landskrona til Sveriges beste golfby i 2017 og 2018.

GOLFPKKE MED 1X OVERNATTING FOR 4 PERSONER
1x Overnatting, delt i A-hus inkludert sluttvask, sengetøy og håndkle
1x Frokostbuffet
1x Bistro-meny
2x Greenfee Landskrona GK 18 hull
Pris fra 2 959:-/person

GOLFPKKE MED 2X OVERNATTING FOR 4 PERSONER
2x Overnatting, delt i A-hus inkludert sluttvask, sengetøy og håndkle
2x Frokostbuffet
1x Bistro-meny
1x meny ”Charterresan”
2x Greenfee Landskrona GK 18 hull
Pris fra 4 199:-/person

Lurer du på noe?