Velkommen til Lake Österjörn Camping

Opplev Naturens Skjønnhet ved Lake Österjörn

Lake Österjörn Camping ønsker deg velkommen til en uforglemmelig campingopplevelse midt i naturen. Vi åpner våre dører i sommermånedene, fra juni til september, og inviterer deg til å utforske det fantastiske landskapet rundt oss.

Varierte Overnattingsmuligheter: Vi tilbyr 10 koselige hytter og romslige campingplasser for bobiler, campingvogner og telt. Du kan velge mellom plasser med og uten strøm, avhengig av dine preferanser. Uansett hvor du bor på vår campingplass, vil du våkne opp til fantastisk utsikt over innsjøen og naturen som omgir oss.

En Naturlig Campingopplevelse: Hos Lake Österjörn Camping verdsetter vi naturen og streber etter å være en naturlig campingplass som smelter sømløst inn i omgivelsene. Vår campingplass gir deg muligheten til å komme nærmere naturen og koble av fra hverdagens travle liv.

Aktiviteter og Avslapning: Enten du er ute etter spennende utendørsaktiviteter som fiske, båtliv eller fotturer, eller om du foretrekker å slappe av ved vannkanten med en god bok, har vi noe for alle. Lake Österjörn Camping er et ideelt sted å nyte friluftslivet og skape minner med familie og venner.

Velkommen til Vår Oase: Vi ønsker å være din oase midt i naturen, hvor du kan koble av, utforske og nyte alt det vakre Lake Österjörn har å tilby. Ta kontakt med oss i dag for å reservere ditt opphold, og la oss være vertskap for din campingopplevelse.

Velkommen til Lake Österjörn Camping – din naturperle ved innsjøen!

Lurer du på noe?