Laholms Golfklubb - En golfperle på Vestkysten

Välkommen til Laholms Golfklubb, hjemstedet for golfentusiaster i Sverige og utover. Vi er stolte av å tilby en golfopplevelse utenom det vanlige med våre tre unike golfbaner og toppmoderne fasiliteter. Klubben ble grunnlagt i 1964 og er en av de eldste klubbene i Halland.

Tre Fantastiske Golfbaner

Vi har tre baner klare til å ønske golfspillere på alle nivåer velkommen. Vår 18-hulls bane er stolt vertskap for MoreGolf Mastercard Tour 2022 og 2023, og er en nyskapende design av Christian Lundin, en av Sveriges mest ettertraktede banearkitekter. Den utfordrende banen er et mesterverk som tilbyr spektakulær golf i vakker natur.

For de som foretrekker en raskere runde, har vi en fullverdig 9-hulls bane med herlig parkkarakter. Her kan du nyte golf i en mer avslappet atmosfære med venner og familie.

For de som er ute etter en morsom og rask runde, har vi vår unike kortbane, perfekt for pay & play. Denne banen minner om de klassiske linksbanene og er et utmerket sted å forbedre ditt korthullsspill.

Fasiliteter for Vellykket Trening

På Laholms Golfklubb streber vi etter å fremme din golfutvikling. Våre toppmoderne treningsmuligheter inkluderer øvingsområder, øvingsgreener og profesjonell instruksjon. Enten du er nybegynner eller erfaren golfer, finnes det ressurser her for å hjelpe deg å bli enda bedre.

En Golfbutikk Utenom Det Vanlige

Vår golfbutikk er en av de største i landet og tilbyr et bredt utvalg av golfutstyr og tilbehør. Vårt kunnskapsrike team er klare til å assistere deg med råd og service for å sikre at du har det beste innen golfverdenen.

Avslutt Dagen Med Nytelse

Etter en dag på banen kan du slappe av og hente deg inn i vår populære restaurant. Vi tilbyr alt fra dagens lunsj til à la carte-retter, perfekt for å avslutte din golfopplevelse med de beste smakene fra vestkysten.

Hjertelig Velkommen

Enten du er en erfaren golfer eller nybegynner, er Laholms Golfklubb stedet der din golfreise begynner eller fortsetter. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å oppleve golfens herlige verden på vår golfperle på vestkysten. Vi ser frem til å møte deg på vår bane!

Lurer du på noe?