Velkommen til L1 Agentur i Tanumshede

Vi selger minirenseanlegg og forbrenningstoaletter i hele Bohuslän, Dalsland og også til Norge.

Vi har gratis hjemmebesøk og håndterer alle kontakter og håndtering med din kommune og fylkesnemnda.

Vi selger og håndterer installasjonen av Grafs pålitelige renseanlegg! Kontakt oss for hjemmebesøk og tilbud på et anlegg skreddersydd til ditt hus behov!

 Vi er autorisert for service på Cinderella og Purulent forbrenningstoaletter.

Purolett eco Royal. Det beste forbrenningstoalettet vi har på markedet.

Med en innovativ og velprøvd patentsøkt løsning med opptil 50% energibesparelser og stor kapasitet opp til 12-14 personer og 24 timer.
Med en energieffektiv vifte som er 80% mer energieffektiv og har høyere kapasitet og trykk på luften. Noe som igjen gir mulighet for lengre eksosrør med flere bøyer ved installasjonen.
Med muligheten for å plassere toalettet flere steder i huset ditt.

l1 Agentur Cinderell Comfort 1

Markedets mest effektive og miljøvennlige forbrenningstoalett

Vårt vannfrie forbrenningstoalett Cinderella Comfort er det nyeste konseptet innen forbrenningstoaletter til hytte og fritid fra Cinderella Eco Group, kjent for bærekraftig, miljøvennlig design og ytelse, uten forurensende utslipp. Comfort leveres med et lukket luftesystem, noe som skaper et bedre innemiljø og ikke påvirker temperaturen i rommet toalettet installeres i. Cinderella Comfort levers også med et LCD-display med driftsmeldinger og status til enhver tid.

BioBox XL

BioBox filtrerer effektivt bade-, og vaskevannet ditt ved hjelp av filtre og biologiske mikrobverksamhet. Takket være den store filteroverflaten (tilsvarer 12 m2 i tradisjonell jordinfiltrasjon), riktig luftsirkulasjon, fuktighet og varme, blir prosessen i BioBoxen strømlinjeformet.

Om nødvendig kan kapasiteten økes for å takle større husstander. Ta alltid kontakt med kommunen din før du installerer BioBox for å sikre deres BDT-rensingskrav.

mälaren reningsverk l1 agentur

Mälaren renseanlegg

Mälaren er et pålitelig renseanlegg som rengjør i henhold til svenske standarder uten kjemikalier eller andre tilsetningsstoffer. Når det gjelder utformingen av tankene, er Mälaren egnet til å installeres under alle forhold. En spesiell ribbestruktur forsterker tanken med innebygd forankring. Maleren kommer med sveiset nakke som standard og lokk som har en lås og et håndtak for enklere løfting av lokket under tømming av slam og service m.m.