Leter du god pris på overnatting i nærheten av Göteborg?

Enten du søker en avtale overnatting for din bedrift, vil arrangere en konferanse eller ønsker å finne en hyggelig overnatting for noen dager ferie, har vi mye å tilby!

Vinteren 2016/2017 jobber vi med å renovere vandrerhjemmet, og når vi re-åpne dørene for gjenopplivingen 1 juni er det tidligere vandrerhjemmet blitt et vertshus. Hele huset har blitt isolert hvis, gjesterom (enkeltrom, dobbeltrom og familierom) ombygd for bedre komfort, campingplassen er fornyet i vår / sommer og konferansesenteret oppdatert. Vi starter med frokost og en kafé allerede denne sommeren og utover høsten / vinteren 17/18, vil vi utvikle virksomheten til en koselig restaurant. Dager da Göteborgs Kex baker Brago lukter det deilig av vanilje i hele Kungälv. Boligen er plassert 100 meter fra den historiske Bohus festning vilken bidrar til en fantastisk atmosfære.

Om Kungälv

Kungälvs geografisk beliggenhet på vestkysten er ideell for de som ønsker å feriere i en liten koselig by med nær både storbyn Gøteborg som livet vid havet. Sjarmerende Kungälv har en koselig atmosfære med frodige hager langs Nordre Älv. I et stramt radius finner du golfbaner, fiske og alt du kan ønske i form av underholdning og kultur. Og det er ingen annen by som lukter så godt?

Fakta

Sentral beliggenhet på Fästningsholmen i Kungälv. (Nærmeste stopp Eriksdalsgatan, Göteborg)

Fine nyrenovert enkelt- og dobbeltrom inkludert sengetøy, frokost og sluttrengjøring.

Vi har også en rekke nyrenovert familierom.

Enklere overnattingshytter for 4 personer

Om vinteren tilbyr vi overnattingkontrakt og månedlig camping for virksomheter. Hvis du eier en campingvogn, kan du bestille en campingplass til en gunstig pris med perfekt beliggenhet. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Langsiktig boliger tilbys bare for registrerte selskaper.