Kattisavan Camping - Oplev den ultimative naturskjønn campingferie i Sverige!

Kattisavan Camping er en av de mest vakkert beliggende campingplassene i Sverige. Beliggende i den naturskjønne omgivelsen i Kattisavan, 3 mil utenfor Lycksele, med tilknytning til Umeälven. Vår anlegget er et sted hvor du kan slappe av og nyte det vakre landskapet, omgitt av skog og vann.

Vi tilbyr et bredt utvalg av utendørs aktiviteter for hele familien, inkludert fiske, minigolf og en badplass. For de som er interessert i å utforske naturen, er det mange turstier og sykkelveier i nærheten av campingplassen.

Vårt overnatting er hyggelig og komfortabel, med ulike typer hytter og hytter som passer både enkeltpersoner, familier og bedrifter. Vi har alternativer for alle sesonger, fra varme sommernetter til kalde vinterdager, slik at du kan nyte ferien ditt året rundt.

For å gjøre oppholdet ditt enda mer komfortabelt, tilbyr vi også en restaurant på stedet der du kan nyte vår take-away mat, ferskt tilberedt pasta og varme ovnsbakte pizzaer. Vi har også en bensinstasjon rett ved siden av campingplassen, QStar, som tilbyr alt du trenger for et komfortabelt opphold.

Kattisavan Camping er også et utmerket valg for bedriftsarrangementer og gruppeturer. Vi har plass til ulike typer aktiviteter og arrangementer, og vi er klare til å hjelpe til med å planlegge og gjennomføre arrangementet ditt.

Kom og besøk oss på Kattisavan Camping og opplev en fantastisk og minneverdig ferie. Vårt vennlige og profesjonelle personale står klare til å hjelpe deg med alt du trenger for en uforglemmelig opphold. Vi ser frem til å ønske deg og din familie velkommen til vårt anlegg og vise deg alt det vakre Kattisavan har å tilby.

Lurer du på noe?