+46 19 22 75 02

informasjon

Kårsta 811
70591 Örebro
+46 19 22 75 02
karstagk.se
info@karstagk.se

Fasiliteter

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

18 Boende Club Drivingrange Gk Golf Golfbana Golfbane Golfbaner Golfbanor Golfbil Golfklubb Golfkrog Golfpaket Golfpakke Golfpakker Greenfee Hål Hull Hytter Kårsta Krog Mat Närke örebro Overnatting övernattning övningsgreen övningsområde Range Restaurang Restauranger Restaurant Restauranter Stallplass Ställplasser Ställplats Ställplatser Stugor Sverige Treningsfelt Treningsgreen

Velkommen til Kårsta Golf Club i Örebro!

Kårsta Golf Club i Örebro er en familievennlig og hyggelig golfklubb som ble grunnlagt i 1991, og vi er i dag ca 1.650 medlemmer. Alle av oss er velkomne, og vi har en virksomhet og anlegg som passer de fleste golfere.

Vår golfbane består av 18 hull med et fine og variert hull med en blanding av åpne enger, vanskelige skoghull og parkmiljø. Hvilke spillere som helst setter pris på mest, er de gode greens, variasjonen mellom de første og siste 9 hullene og den hyggelige atmosfæren på klubben.

På klubbhusområdet kan du nyte god mat eller kaffe i restauranten, trene på driningrangen eller treningsområdet og samtidig nyte et hyggelig og avslappet miljø.

For å spille på banen trenger du en gyldig golf ID / handicap sertifikat, greenlegger og golf wit. Sammenkoblede hunder kan følge med på banen, men ikke på konkurranse. Vær oppmerksom på lokale regler og forskrifter før du slår ut på første tee.

Rett ved siden av golfbanen er det to hytter til leie, samt campingvogn og bobilplasser.

Hytter til leie

I hver hytte er det plass til fire personer. Hyttene er utstyrt med komplett kjøkkenutstyr og kjøleskap. Dusj og toalett er også tilgjengelig i hyttene, og for de av dere som vil grille er det en kullgrill. Det er også mulig å forhåndsbestille frokost og måltider, og dette gjøres i forbindelse med booking.