karlssons varuhus kassabiträde

Velkommen til det store varehus med alt for hele familien og hjemmet ditt!

Kvalitet trenger ikke være dyrt. Det er en av våre sterkeste drivkrefter og vi arbeider kontinuerlig med å holde prisene nede, slik at flere kan kjøpe fra oss. Til tross for mange klipp og midlertidig partier vil du finne massevis av kjente merkevarer i våre butikkhyllene. Noen av merkene vi leverer blant annet: Ryobi, Landmann, Weibulls, Landora, Nilfisk, Kärcher, Lambi, Serla, Marabou, Hammenhögs, Estrella, Coca-cola, Barnängen, Ajax, Vanish, AGA, og Cloetta.

Vårt utvalg er variert i henhold til inneværende sesong, men vår grunnleggende tilbud alt fra interiør, hjem tekstiler, kjøkkenutstyr til hage maskiner, verktøy og farge. Med vårt brede utvalg finns også klær og sko for hele familien, masse leker, biltilbehør og mye godteri, snacks og drikke til gode priser. Om sommeren er vi veldig stolte av vårt brede grill, svømmebasseng og hage møbelserie.

Karlsson er et selskap med lange tradisjoner. Det hele startet med entreprenør Göran Karlsson, grunnlegger av Gekas Ullared - den populære shoppingsenter i Sverige. 1998 startet opp av Goran Karlsson og hans herkomst på i dag gjennom hele kjeden. Vårt mål er at vi skal berike og forenkle hverdagen av produkter for hjem og hage til rimelige priser!

Lurer du på noe?