Velkommen til JC Anderssons Svets och Smide i Strömstad

Jeg er en utdannet og sertifisert sveiser med flere års erfaring innen metallarbeid og kan hjelpe deg med å løse det meste. Større jobber og reparasjoner utføres i hele nordlige Bohuslän og omkringliggende områder, men jeg tar også oppdrag utenfor dette området avhengig av jobbtypen. For mindre prosjekter og alt som kan sendes, ønskes kunder fra hele Sverige velkommen. Enten du trenger noe reparert/restaurert, laget etter tegninger, eller ønsker hjelp til å utvikle en design, er du hjertelig velkommen til å kontakte meg.

Sveising Utfører sveisejobber i stål, rustfritt stål og aluminium. Jeg er en utdannet sveiser med sertifikat og flere års erfaring i faget. Velkommer både private og bedriftskunder i nordlige Bohuslän og omegn. Produserer og reparerer det meste av metall, fra større stålkonstruksjoner til mindre presisjonsarbeid som verktøy og maskindeler. Utfører arbeid i stål, rustfritt stål, aluminium og støpejern. Har også sertifikat for brennbare varme arbeider, så jeg kan også komme ut og sveise på stedet om nødvendig.

Smie Utfører ulike smedarbeid. Produserer det meste innen smie, alt fra porter og gjerder til interiørdetaljer som lysestaker, ildgafler, kroker, beslag og håndtak. Lager også ulike verktøy som hammere, økser og kniver. Klassisk kunstsmie, men utfører også enkle funksjonelle jobber. For mindre prosjekter som kan sendes, ønskes kunder fra hele Sverige velkommen, mens større prosjekter som porter og gjerder primært utføres i Västra Götaland.

Lurer du på noe?