Velkommen til J Lundgrens bygg - Totalentreprise: Vi tar hånd om alt for deg!

Vi er et erfarent byggefirma fra Mellerud som har vært i bransjen i mange år. Vi har bygget mange forskjellige typer prosjekter, fra små til store, og har alltid satt kundens ønsker og behov i fokus.

Vi utfører alt fra om-, til- og nybygg. Vi kan tilby alt fra byggepapirer og prosjektering til grunnleggelse og bygging av nøkkelferdig hus og alt i mellom. Vi har en erfaren og dyktig team av arkitekter, ingeniører og håndverkere som jobber tett sammen for å sikre at prosjektet blir utført til høyeste kvalitet.

Vår bredde er vår styrke, vi tar på oss alle typer prosjekter, store som små, og vi ser alltid etter nye utfordringer og muligheter. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med å realisere din drømmebolig eller ditt drømmeprosjekt. Kontakt oss gjerne hvis du har en idé du vil få til liv. Vi vil gjerne høre om dine visjoner og hjelpe deg med å gjøre dem til virkelighet.

I tillegg ønsker vi å informere om et spennende tilbud som er tilgjengelig i Åsensbruk for de som er på utkikk etter et nytt hjem eller en investeringsmulighet. Det er et hyrehus til salgs med tre leiligheter på henholdsvis 60, 70 og 100 kvadratmeter. Eiendommen inkluderer også en carport og nyter en fantastisk utsikt over sjøen Östebosjön/Höljen.

Ved interesse eller for mer informasjon om denne eiendommen, vennligst mail til joacim@lundgrensbygg.se.

Hyreshuset i Åsensbruk

Hyreshuset i Åsensbruk - Carport

Hyreshuset i Åsensbruk

Lurer du på noe?