Velkommen til Isaberg golfklubb -Sveriges beste golfklubb i henhold Golfhäftets gjester

Velkommen til Isaberg GK med fantastisk utsikt, kulturhistorisk land og 36 hull i fortryllende natur. Isaberg GK ligger 18 km nord for Gislaved. Klubben ble dannet i 1968, men deler av anlegget vårt ble reist allerede på 1850-tallet da landet huset et jernverk fra begynnelsen av 1700-tallet. Vi mottar cirka 11 500 greenfee-gjester årlig. Mange av dem mener at de 4 siste hullene på den østlige banen er blant Sveriges vakreste hull. I åtte år på rad har Isaberg GK også arrangert Isaberg Open, som er en del av Swedish Golf Tour. Spillerne har gitt positive tilbakemeldinger i forbindelse med konkurransen om at banene våre har utrolig bra greener.

For de av dere som ønsker å trene nærspill, begynne å spille golf eller bare er interessert i å prøve å spille golf, har vi en perfekt korthullsbane. I tillegg til golf tilbyr vi også fotgolf på vår korthullsbane, en aktivitet som passer for alle personer, uansett alder og forkunnskaper. Korthullsbanen vår ligger rett ved siden av øvelsesområdet og er et lønns- og lekekurs.

I tillegg til en fantastisk golfopplevelse, tilbyr vi også overnatting midt på anlegget. Innkvarteringen vi tilbyr er 5 komfortable hytter, 3 leiligheter og 1 villa. Totalt har vi 36 vanlige senger og plass til opptil 54 personer hvis ekstra senger brukes.

Lurer du på noe?