Velkommen til in by Cecilie

Kosmetisk tatovering/semi-permanent kosmetisk tatovering er en behandling som har blitt stadig mer populær, fordi den gjør hverdagen enklere ved å gi øyenbryn, øyekontur/eyeliner og lepper en naturlig farge og form, som kan fungere som daglig sminke.

Behandlingen tilpasses etter kundens ønsker, enten det er en naturlig farge og form eller et mer markant uttrykk, alt etter ønske. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og finner en felles målsetting før behandlingen starter.

Din trygghet som kunde er svært viktig for meg, og én oppfølgingstime er alltid inkludert i prisen.

Behandlingen er individuell og semi-permanent, og varigheten er omtrent 1-3 år, avhengig av hudtype, alder, pleie, livsstil og andre ytre faktorer. Dette diskuterer vi nærmere ved kontakt/konsultasjon.

Behandlingen er skånsom mot huden, og vi bruker bedøvelseskrem, så du vil føle minimalt ubehag både under og etter behandlingen.

Jeg arbeider i et studio som følger kravene fra Miljø og Helse. Jeg overholder alle sikkerhetsforskrifter og hygienebestemmelser. Jeg er utdannet av sertifiserte instruktører og har forsikring for stikkende virksomhet med kundebehandling.

Fargene jeg bruker, Perma Blend, er blant de beste på markedet. Les mer under fanen “PERMABLEND fargepigment”.

Jeg informerer alltid kunden om hva de bør tenke på før og etter tatoveringen. Les mer om dette under fanene “Råd før besøket” og “Etterbehandling – Tatovering”.

Ved første besøk fyller vi ut en helseskjema og diskuterer ønsker angående farge og form.

Lurer du på noe?