Idealverkstan er Uddevallas største merkeuavhengig bilverksted

Service fra 995kr

Bilverksted og dekkverksted på Norgårdsvägen 6 i Uddevalla.
Vi fokuserer på høy personlig service til rimelige priser. Vi tilbyr AC service, bil service, bil reparasjoner, feilsøking, kamakselendring, hjul justering, trekk montering, koblingendring og fikse inspeksjons notater.

Vi utfører bilservice på alle bil merker. Vi følger alltid produsentens anvisninger på den respektive bilmodellens serviceplan. Vi bruker bare deler av originalkvalitet, noe som betyr deler av samme eller bedre kvalitet enn de original bildelene. Vi har den nyeste programvaren for å slå av servicelampe på de fleste bilmerker og modeller. Reparasjon, bilservice og stempel i serviceboken er like mye verdt som du kommer til merkevarebutikken din. Selvfølgelig er din nye bilgaranti helt gyldig når du betjener eller reparerer bilen med oss.

Vi selger dekk til svært konkurransedyktige priser. Sommerdæk, vinterdekk, C-dekk, dekk for tilhengere / campingvogner / bobiler. Vennligst sammenlign oss med andre dekkbutikker, se våre priseksempler. Vi hjelper deg med å velge dekk basert på dine behov. Miljøavgifter, montering og balansering er inkludert i alle våre priser!

Firhjulinger og mopedbiler

Vi er forhandler for en av Sveriges største agenter innen firehjulinger som også har mopedbiler i sitt sortiment. Varemerker som vi har valgt å inkludere, er Goes, Stels, Ligier og Microcar.

Bilpeile

Ved å gjøre en recond på bilen din, forlenge du levetiden og øke følelsen av å kjøre den. En bilrekond inneholder mange små skritt som i siste instans bidrar til at bilen din i sin helhet får en skikkelig løft.

Vi er et bilverksted som fungerer med alle bil merker som: Audi, Nissan, Ford, Volvo, Hyundai, Mazda, Mercedes-Benz, BMW, Citroen, Skoda, Peugeot, Renault, Saab, Opel, Sete, Toyota, Volkswagen, Fiat, Alfa Romeo, Kia, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, VW, Honda, etc.

Velkommen til oss, vi ønsker på Idealverkstan i Uddevalla! Ring oss på 0522 – 101 20

Service og reparasjon

Vi utfører bilservice på alle bilmerkene, og vi følger alltid produsentens instruksjoner på den respektive bilmodellens serviceplan. Vi bruker bare deler av originalkvalitet, noe som betyr deler av samme eller bedre kvalitet enn de original bildelene.

Dekk

Vi har alltid en prisgaranti på dekk i Uddevalla!
Vi tilbyr også dekkhotell, vi sørger for at dekkene er rene og friske fra bremsestøv, forurensning og veisalt.

AC-service

Vi reparerer AC, slik at du kan holde hodet kaldt i sommer!
Nesten alle nye biler har et AC-anlegg, men ingen bilprodusenter har faste serviceintervaller for å opprettholde det.