Velkommen til Husbilsakuten i Veddige!

Vi er en verksted spesialisert på bobil og campingvogn, uavhengig av merke. Vår beliggenhet, kun 5 minutter fra E6 og rett ved 41:an, gjør oss tilgjengelige for testing, feilsøking, reparasjoner og service av bobiler og campingvogner.

Vi samarbeider med forsikringsselskaper for skadereparasjoner, utfører fuktreparasjoner, montering av tilbehør med mer.

SERVICE

Regelmessig service er nødvendig for at din bobil eller campingvogn skal fungere optimalt når du ønsker å bruke den. Vi tilbyr flere ferdige servicepakker. Book gjerne din service i vår bookingservice, slik at ditt fritidskjøretøy er klart for sesongen.

FELSÖKNING (FEILSØKNING)

Husbilsakutens teknikere utfører feilsøking både ute hos kunden eller i vårt verksted. Hvis det oppstår problemer eller hvis for eksempel vann-, varme-, elektrisk system eller kjøleskap slutter å fungere, utfører vi en feilsøking for å lokalisere problemet. Deretter foreslår vi tiltak eller reparerer feilen på stedet.

REPARASJON

Vi på Husbilsakuten reparerer feil og mangler i din bobil eller campingvogn. Garantireparasjoner for Alde, Cinderella, Dometic, Thetford og Truma utføres i vårt verksted, da vi er servicepartner for disse merkene. I våre servicebiler har vi med oss en del av de vanligste reservedelene som pleier å gå i stykker i bodelen.

Lurer du på noe?