Velkommen til Hus & Trädgård i Sotenäs

Vi er ditt lokale valg for alle dine hage- og rengjøringsbehov i Sotenäs Kommune. Med en dedikert tilnærming til å skape vakre og ryddige utemiljøer, samt et skinnende rent hjem, er vi her for å gjøre livet enklere for deg.

Våre Tjenester:

Trädgårdstjenester:

  • Grasplenklipping og trimming
  • Raking av løv
  • Beskjæring av trær
  • Klipping av busker
  • Opprydding i blomsterbed
  • Generell opprydding i hagen
  • Vask av terrasser

Hjemmerengjøring: Har hverdagen din allerede nok stress med jobb, henting av barn, trening og matlaging? Uansett årsak, står vi klare til å ta på oss rengjøringen av hjemmet ditt.

Vi støvsuger, vasker gulv og etterlater hjemmet ditt skinnende rent. Tenk deg følelsen av et plettfritt hjem, uten at du selv har løftet en finger for å oppnå det! Og som prikken over i-en, ikke glem at du kan dra nytte av 50 prosent skattefradrag for husholdningstjenester.

Ukentlig rengjøring: Vi tilbyr ukentlig rengjøring tilpasset dine ønsker, over hele Sotenäs Kommune.

Vårrengjøring for sommeren: Få huset ditt klart for sommeren med vårrengjøringen vår. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov. Husk å være tidlig ute – april, mai og juni er populære måneder, og timeplanen vår fylles fort opp.

Vindusvask: Mange ser på vindusvask som en nødvendig plikt som tar tid…

Så hvorfor gjøre det selv når du kan la oss ta jobben? Vi leverer selvfølgelig en glitrende jobb, og som med alle våre tjenester, gir vi deg 100 prosent fornøydgaranti. Ikke glem at du kan få 50 prosent fradrag for husholdningstjenester. Ved å bruke oss sparer du både tid og penger!

Kontakt oss i dag for å avtale en tid. Vi ser frem til å gjøre hjemmet ditt skinnende rent og hagen din strålende vakker!

Lurer du på noe?