Velkommen til Hotell Veckefjärden i Örnsköldsvik

Hotell Veckefjärden i Örnsköldsvik ønsker deg velkommen til en perle ved bredden av Veckefjärden med en fantastisk utsikt over golfanlegget Veckefjärden GC. Vi tilbyr 16 koselige rom med totalt 34 sengeplasser. Rommene er utstyrt med TV, eget toalett/dusj, enten privat eller delt med andre gjester. Frokost er inkludert, og kaffe og te er alltid tilgjengelig. Vår frokostsal gir rikelig med plass for ulike samlinger.

Opplev Höga Kusten under ditt opphold på Hotell Veckefjärden!
Utforsk det dramatiske landskapet, vandre i Skuleskogens nasjonalpark og nyt aktivitetene rundt Hörnsjön. Paradisbadet tilbyr eventyrlige vannopplevelser, mens Gula leden på Åsberget gir fantastisk utsikt og vandring. Shopping og restauranter i Örnsköldsviks sentrum ligger bare fire minutter unna med bil. Gjør ditt opphold på Hotell Veckefjärden komplett med spennende aktiviteter i og rundt Örnsköldsvik!

Nyt sommeren ved vår utendørsbasseng som ligger rett ved hotellet.
Gratis Wi-Fi og parkering er selvfølgelig tilgjengelig for våre gjester. I golfsesongen holder vår restaurant åpent og serverer deilige lunsj- og middagsretter. Veckefjärden, også kjent som Foppas golfbane, ble grunnlagt av Peter Forsberg og hans far Kent. Banen åpnet i 2003 og har siden den gang vært rangert som en av Norrlands beste baner. Med en 18-hulls bane og en 9-hulls kortbane, tilbyr banen varierte landskap med åpne områder og skog.
Book her

Golfpakker for den Ultimate Opplevelsen

Gjør golfreisen minneverdig ved å kombinere den med en overnatting på Hotell Veckefjärden og deilige måltider i vår restaurant. Våre unike golfpakker gir deg muligheten til å nyte den vakre naturen, konferere, spille padel, svømme i bassenget og slappe av på vår fantastiske terrasse med utsikt over fjell, daler og golfbanen.

Hotell Veckefjärden ønsker deg velkommen til en uforglemmelig opplevelse ved Höga Kusten!

Les mer om golfpakke

Lurer du på noe?