Velkommen til Hooks Herrgård i Småland, Mat, Spa, Golf og Konferanse på sitt beste

Opplevelser å huske

Siden 1963 har Edberg-familien ønsket deg velkommen til denne rolige oasen, noen mil sør for Jönköping. Hooks Herrgård stammer fra 1300-tallet og har blomstret opp i et av Smålands hyggeligste fasiliteter. Her vil du oppleve vakker natur, god mat og drikke, spa og fitness, golf på to golfbaner og konferanse i moderne konferanserom. Enten du kommer hit for å spille golf, nyte en avslappende spa-helg, arrangere en fest eller konferanse, kan vi love en familievennlig og hyggelig atmosfære.

Golf

På Hooks Herrgård er det to naturskjønne 18 hulls baner med et meget godt rykte blant Sveriges golfere. Parkbanen er en åpen golfbane som går langs Hokasjøen. Parkbanen begynte å bli bygget allerede i 1934 og er dermed en av Sveriges eldste golfbaner. Skogbanen er litt mer trixisk og utrolig vakker med innrammingen av Smålandsskogen.

Golfpakke

Å spille golf er en måte å henge med, få trening og slappe av på samme tid. Det er to naturskjønne golfbaner på Hooks Herrgård, Skogsbanan og Parkbanan. De ligger vakkert ved siden av Hokasjøn-stranden, i et rolig og avslappende miljø noen miles utenfor Jønkøping. Deilig tilberedt mat med fantastisk utsikt over Hokasjön stille vann er en opplevelse du aldri vil glemme. Etter en runde golf kan det være hyggelig å besøke den koselige baren på et glass.

Treningsområde

Det er sjenerøse treningsmuligheter med en drivingrange, et treningsfelt (170 meter langt) og forskjellige områder for nærspill og putting. I vårt golfstudio har du muligheten til å få custom fitting der svingen din blir analysert og deretter prøve ut klubber som passer ditt spill.