Velkommen til Hökensås Golfklubb - Kom til oss og nyt golf - mat og fantastisk utsikt!

Hökensås Golfklubb er på østsiden av Hökensås skråning med en fantastisk utsikt over innsjøen Vättern. I nesten alle 27 hull er Vättern synlig som en del av landskapet. Golf anlegget består av 3 separate løkker av 9 hull hver. Løkkerne har forskjellige oppsett, men har de samme standarder og vedlike likt. Hver dag kombinere to av disse sløyfer til 'dagens 18 hullsbane', den tredje sløyfe er da følgelig 'dagens 9 hullsbane'. Alle tre sløyfer start og sluter på klubbhuset.

I klubbhuset er resepsjon og vårt kontor. Det er også en liten golf butikk med det grunnleggende for din runde. Selv vår Golf Restaurant er i klubbhuset og serverer fantastiske gode lunsjer hver dag i sesongen. Golf Restauranten godtar også bestillinger når det gjelder bryllup, private fester, etc.

Golfpakke

Hvis du ønsker å overnatte på banen kan du gjøre det i en av våre koslige hytter, vi har hytter for både små og store grupper.

En golf pakke på Hökensås inkluderer

  • Overnatting i vår koselige hytte
  • Frokostbuffe Heldags greenfee
  • Spille så mye du kan
  • Middag til kvelds
  • Hvis du ønsker å unngå å måtte rydde opp etter deg? Book rengjøring.
  • Ønsker ikke å slepe med sengetøy? Book sengetøy hos oss.
Hvis du er en større selskap? Kontakte kontoret og vi vil hjelpe deg å gjøre en bestilling som passer. For mer informasjon og booking kan du besøke vår hjemside Klikk her

GPS-koordinater

Latitud: 58.249886 Longitud: 14.210879

Lurer du på noe?