Velkommen til Högbyns Fritidscenter Camping og Hytter

Velkommen til Högbyns Fritidscenter Camping og Hytter

Högsbyns Fritidscenter ligger der naturen er vakker, midt i Dalsland ved innsjøen Råvarpen. Her kan du campa, leie hytter eller ha leirer. Dalsland er en mecka for kanoister, syklister, lystfiskere og turgåere, men også perfekt for de som bare vil slappe av.

Fra leirplassen kan du leie en kano, båt eller gå ut på en tur! Ved siden av campingplassen er et naturreservat med steinutskjæringer fra bronsealderen.

Det er mange flotte innsjøer og turstier i nærheten, og Dalslands attraksjoner som Håverud Akvedukt (10 km), Dals Rostock (25 km) med sin urtehage og miniatyr tågstasjon eller Bengtsfors (24 km) hvor du kan besøke Halmenshus eller start reisen din med kanalbåt.

Kom til oss, det perfekte utgangspunktet for ferien i Sverige!

Camping

Vår camping ligger vakkert til i en bukt ved innsjøen Råvarpen. Den unike tingen om vår camping er at alle steder har utsikt over innsjøen! Campingplassen ligger på terrasser ned til Råvarpen, som er en del av Dalslands kanal. Det er en liten, rolig familiecamping med vakker utsikt og lang sandstrand. Vi har et servicehus med TV-rom og fullt utstyrt kjøkken hvor alt er tilgjengelig for lån. Rene toaletter og dusjer.

Herfra ligger det nær alle de interessante tingene Dalsland har å tilby. Velkjent akvedukt i Håverud (10 km), fjellklatringene i Högsbyn (900 m), Åmåls travbana (32 km), Baldersnäs herregård (12 km) mm.

Campingplassen ligger på slutten av den mytiske Brudfjället, som også er en av Sveriges morsomste motorsykelveier.

Lurer du på noe?