Bli en del av eventyret!

Velkommen til Wild West og det store sommereventyret. En verden full av fengende shower, fascinerende helter og skurker, salonger med god mat og drikke og masse andre opplevelser.

På High Chaparral kan du bli med på en actionfylt eventyr av banditter og modige cowboyer, shower og spennende opplevelser. Her vil du møte sheriffer, meksikanere og indianere og selvfølgelig High Chaparrals egen helt Lucky Luke.

Tidligere var det vanlig att både cowboyer og cowgirls sov under åpen himmel når de var på farten. På High Chaparral har vi bedre alternativer. Alt fra camping, hytter og hoteller, alle Westerns rundt hjørnet.

Boende

Hotell Big Bengt

Hotell Big Bengt är High Chaparrals eget hotell. Här sover såväl stora som små cowboys och cowgirls gott och vaknar upp utvilade till nya dagar med spännande äventyr.

Til bokningen

Hytter

Guldbyn er en hel landsby av tømmerhytter med fire senger. En god overnatting for familie eller gjeng som ønsker å ta vare på seg selv. Stugbyn er litt større hytter med seks til åtte senger. Vagnsborgen er våre nyeste hytter, med fire til seks senger.

Til bokningen

Camping

Når parken stenger for natten er eventyret ikke over. Hver kveld i høysesongen, skjer det noe gøy for hele familien på campingplassen. Det er magi, musikk quiz, trubadurer og ugagn med Lucky Luke og Dalton Brothers.

Til bokningen

Lurer du på noe?