Velkommen til vår innkvartering, et steinkast fra Skærhamn på Tjørn.

Her er saltbad og vakre Bohuslænske bergarter innen gangavstand. Vi har overnatting i annerledes pris- og standardklasser. Velg en enklere overnatting i vårt hostel eller en kvalitetsinnkvartering i vårt familiedrevne, romslige interiør av høy kvalitet. De ligger rett på vestkystens klipper i naturskjønne omgivelser.

Overnatting

Familiehus

Bo ved siden av havet og våkne opp til Bohuslæn-skjærgården. Våre 15 hus ligger på klippen med utsikt over natur og omgivelser. 3 av husene har havutsikt, 2 av husene er tillatt med kjæledyr, og de andre husene har utsikt over omgivelsene. Hvert hus har 7 senger. Det ene soverommet har en dobbeltseng og den andre en køyeseng.

Husene har en åpen planløsning på 45 km2 med en familie rom, gratis Wi-Fi og et fullt utstyrt kjøkken med komfyr, servise, bestikk, brødrister, kokekar, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, frys og mikrobølgeovn.

Vandrerhjem

Det er totalt 11 dobbeltrom, plass til 22 personer. Rommene er lyse og romslige med garderobe. Felles kjøkken og TV-rom med de andre som bor på vandrerhjemmet. Dusj / WC er på gangen. Boligen er selvbetjent. I servicehuset er det et felles vaskerom. Felles grillplass for alle. Alle rom er røykfrie, alt røyking er utendørs. Soveposen er ikke tillatt, sengen bør alltid brukes av hygieniske grunner. I resepsjonen kan du leie sengetøyet og håndklær mot et gebyr.

Camping

I campingplassens servicehus får du tilgang til friske toaletter, dusjer, vaskerom og kjøkken. Utenfor kan du sitte og nyte solen og naturen fra vår balkong og den friske vestkystluften. Et steinkast fra der er vår nærbutikk og resepsjon hvor innsjekking og utsjekking finner sted. For de som bor i telt har vi begge mer bortgjemte steder blant klipper eller i noen av de grønneområdene. Selvfølgelig har vi plass til både det lille og det store teltet. Vi har 6 stellplasser for bobiler og 41 plasser for campingvogner. Alle steder har strømuttak og tilgang til vårt servicehus. Der finner du dusj / WC, vaskemaskiner, kjøkken, oppvaskmaskin og en uteplass.