Velkommen til "Handyman i Väst" - Ditt lokale Snekkerselskap

Vi er et nylig etablert firma med røtter i Strömstad, Sverige, som tilbyr en rekke tjenester innen bygg, montering, entreprenørvirksomhet, grunnarbeid og bemanning. Vår visjon bak opprettelsen av Strömstad Allservice AB og Handyman i Väst var å kunne betjene den “lille kunden” som ofte har utfordringer med å nå de store byggefirmaene.

Bak selskapet står Terry B. og Tommy L., hvor Terry er oppvokst i Strömstad og har en sterk tilknytning til lokalsamfunnet, mens Tommy har vært en del av området siden 2013.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen bygg, montering og snekkerarbeid, samt praktiske hushållsservicetjenester. Dette inkluderer:

  • Nybygg, som terrasser, uthus, vedboder og blomsterkasser.
  • Utbytting av tak, vinduer, dører, fasader, avløpssystemer og terrassegulv.
  • Tilleggsisolering for bedre energieffektivitet.
  • Installasjon av hvitevarer og møbelmontering.
  • Hushållsservice, inkludert rengjøring, stell av hage, og hjelp med dagligdagse oppgaver.

Vi legger stor vekt på personlig service og ønsker å imøtekomme dine spesifikke ønsker. Vårt fokus er å levere profesjonelt arbeid med kvalitetsmaterialer til overkommelige priser.

Vi tilbyr helhetlige løsninger som tar deg fra idé til ferdig prosjekt, alt i henhold til dine ønsker og behov.

Bytte av vinduer og dører er en betydelig investering, og vi forstår viktigheten av å få valuta for pengene. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom alle alternativer og hjelpe deg med å ta velinformerte beslutninger. Ring oss i dag for en gratis og uforpliktende tilbud på ditt prosjekt, og la oss hjelpe deg med å gjøre drømmene dine til virkelighet.

Riktig isolasjon kan hjelpe deg med å spare penger på energikostnader, øke komforten i hjemmet ditt og redusere oppvarmings- og kjølingskostnader. Velg våre prisgunstige isolasjonstjenester for å sikre at jobben blir utført riktig.

Vi tilbyr også et bredt spekter av tjenester innen grunnarbeid og anlegg, inkludert graving, drenering, steinlegging, betongarbeid og planering.

Trenger du ekstra arbeidskraft? Vi har kompetanse og sertifikater innen transport, lagerarbeid, salg og butikkdrift. Vår flåte inkluderer gravemaskiner, hjullastere, lastebiler, tilhengere, motvektstrucker og YKB-sertifikater for godstransport. Hvis vi ikke selv har den kompetansen du trenger, vil vi gjerne hjelpe deg med å finne riktig person for oppgaven gjennom vårt nettverk av kvalifiserte fagfolk.

Takk for at du vurderte “Handyman i Väst” for dine byggeprosjekter og snekkerbehov. Vi ser frem til å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg.

Lurer du på noe?