Velkommen til Hamn & Sjö Väst i Hamburgsund

BRYGGER: Vi på Hamn & Sjö utfører arbeid med brygger, faste brygger, flytebrygger, kaier, havner, marinaer og marina tilbehør. Vi leverer til privatpersoner så vel som til foreninger, bedrifter og offentlige organisasjoner. Med teknisk kompetanse og erfaring fra sjøarbeid, bygging i og under vannflaten, kan vi bygge og vedlikeholde marine anlegg. Vårt arbeidsområde strekker seg helt fra den norske grensen og ned til Marstrand.

Vårt engasjerte personale har bred erfaring med pålearbeid, snekkerarbeid, betongarbeid, sprengning, rørlegging, kabelarbeid, graving, sveising og smiing, senkekummer og spyling. Alt som er nødvendig for å bygge brygger av høy kvalitet som tilfredsstiller kundens behov.

Vi utfører dykkerarbeid og dykkertjenester og kan dermed utføre kaianlegg under vann. Vi bygger brygger, legger kabler og ledninger under vann.

Brygger fra Hamn & Sjö er stabile og funksjonelle brygger som tåler sjøen!

SJØENTREPRISE: Oppdragene for Hamn & Sjö varierer fra spuntade bryggor for småbåter i Veddö til ny kai med kai-forsterkning i Smögen eller en helt komplett gjestehavn på Väderöarna. Vi er eksperter på alle typer marine entrepriser og forvalter småbåthavner på oppdrag. Takket være lang erfaring og unike ressurser kan vi tilby helhetlige løsninger for ulike sjø- og undervannsprosjekter.

SERVICE: Vi tilbyr marin service der vi planlegger kommende vedlikehold sammen med deg som kunde. Vi har stor erfaring med å forebygge akutte tiltak på brygger og havner som oppstår på grunn av vær og vind.

Ved akutt skade etter for eksempel en påkjørsel utfører vi en befaring på stedet og en tiltaksplan. Vi kan selvfølgelig utføre reparasjoner etter behov.

Vi utfører service jevnlig i et oppdrag, så når sesongen kommer er det bare å fortøye.

MARINA TILBEHØR: Vi selger også badestiger, pullere, bryggebelysning, fortøyningsbøyer og båt heiser.

Lurer du på noe?