Velkommen til Hälle Fishing Camp i Åmotfors

Vi har totalt syv hytter. Alle husene er møblerte og har fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap og fryser, komfyr, stekeovn, kaffetrakter og brødrister.

Aktiviteter

Som gjest på Hälle Fishing Camp er det mange aktiviteter å velge mellom – eventyrlystne eller lete etter avslapning spiller ingen rolle – regionen er full av muligheter! Med både vannet og skogen i direkte tilknytning til husene, er det selvfølgelig naturopplevelser øverst på listen over muligheter. I tillegg til vakker og uberørt natur, har regionen også et omfattende kulturliv.

Fiske den aktiviteten som vi selv og de fleste av våre gjester foretrekker. Hälle Fishing Camp tilbyr et absolutt premiumfiske – både når det gjelder antall og art og størrelse. Gjedda og abboren er de viktigste artene, men innsjøene tilbyr også veldig bra fiske etter ål, innsjø og hvit fisk som id.

Fiske, badstue, soppplukking, svømming, elgsafari, beversafari, ulvesafari, rekreasjon i naturen.

Båtene våre

Vi har stabile båter av aluminium (Linder) eller plast (HR Boat) utstyrt med moderne drivstoffeffektive firetaktsmotorer fra Yamaha. I tillegg til motoren er båtene utstyrt med eksterne drivstofftanker, oppbevaringsrom, stangholdere, årer, ankere, flytevest og kart.

Det er også mulig å leie ekkolodd, dyprigg og elmotor. Elektrisk motor er et fint, praktisk og miljøvennlig supplement til bensinmotoren. Den elektriske motoren er bra for korte bevegelser og for flottørtrolling og vertikalt fiske.

For å lette fangst og slipp er hver båt utstyrt med en tilkoblingsmatte og en sekk.

Campingplasser

Caravanplasser med eksklusive lokasjoner leies på hele året eller per dag. Plasseringene ligger rett ved innsjøen med fantastiske solnedganger.

Tilgang til servicehus med toalett, dusj og vaskemaskin er inkludert.

Du kan også leie badstue, vedfyrt badestamp, grillkabin, båter, motorer, fiskeutstyr osv. Vi kan arrangere grill- og fiskekveld på en pontongbåt for opptil seks personer. Elgsafari kan bestilles, også på hvit elg.

Lurer du på noe?