Velkommen til Gundersen Entreprenad i Strömstad

Gundersen Entreprenad er din pålitelige partner for byggeprosjekter i nordre Bohuslän. Med solid erfaring innen bransjen streber vi alltid etter å levere høyeste kvalitet og merverdi for våre kunder og bestillere.

Vi er engasjert gjennom hele byggeprosessen, fra prosjektets start til avslutning. Gjennom nært samarbeid med ulike aktører innen ulike bransjer sikrer vi effektive og smarte arbeidsmetoder.

Anlegg

Våre tjenester innen anleggsarbeid omfatter vann- og avløpsanlegg samt kabel- og ledningsarbeid. Vi sørger for å koble sammen områder for å sikre en smidig infrastruktur. I tillegg bidrar vi til utbyggingen av fibernettet for moderne kommunikasjonsbehov.

Grunnarbeid

Vi tilbyr helhetlige løsninger for grunnarbeidsprosjekter, inkludert pæling, grunnforsterkning og støping av betonggrunnlag. Vårt mål er at bygninger skal stå stødig og sikkert.

Støttemurer & steinmurer

Uansett om det dreier seg om dekorative murer eller støttemurer for å håndtere jordmasser, er vi eksperter på å skape holdbare og estetisk tiltalende løsninger. Vi er også kjent for å levere og konstruere Gabioner, som har blitt populære for sin funksjonelle og dekorative bruk.

Attefallshus

Vår ekspertise strekker seg også til å levere Attefallshus etter dine ønsker. Uansett om det er små eller store prosjekter, fra tomt skall til nøkkelferdige løsninger, samarbeider vi med deg for å skape skreddersydde hus i løsvirke.

Vegarbeid & Asfalt

Vegforeninger kan stole på oss for helhetlige løsninger som inkluderer vegvedlikehold, støvkontroll, kantskjæring, kantklipping, grøfting og snørydding. Våre tjenester omfatter også profesjonell asfaltlegging for å sikre bærekraftige veistrukturer.

Sprengningsarbeider

Vi spesialiserer oss på sikker og effektiv sprengning av fjell, uavhengig av oppdragets størrelse. Vår erfaring garanterer riktig utførelse og resultater.

Lurer du på noe?