Velkommen til Greatwhite - Ribbåter, gummibåter, båtmotorer og butikken vår i Uddevalla

Markedets beste gummibåter & Rib-båter i størrelse 2 – 7 meter. Skrog i glassfiber eller aluminium. Båtmotorer fra Mercury & Tohatsu. Utstilling i Gränna & Uddevalla.

Starten på Greatwhite kom våren 2013 da en av oss kjøpte en ribbåt fra et kjent merke. Denne ribbåten var på 2,70 og kostet mye penger.

Ved montering av ribbåten gikk deler av den i stykker med en gang, noe som selvfølgelig var veldig trist. For den høye prisen føltes det som om det ville være høyere kvalitet. Vår kollega som hadde 15 års erfaring med import fra det store landet i øst begynte da å tenke på om det ville være mulig å kjøpe hjem ribbåter direkte fra en fabrikk der borte.
Han fant en fabrikk og bestemte seg for å kjøpe et par ribbåter bare for moro skyld og se hvordan de hadde det.
Høsten 2013 kom de første ribbåtene til Sverige og vi kjørte dem hardt den høsten til vinteren kom.

Disse ribbåtene ble så solgt våren 2014 og vi som driver snakket sammen om at det kanskje kunne være noe å starte et firma og begynne å selge gummibåter og ribbåter til priser som alle har råd til.

I juni 2014 ble selskapet Greatwhite Of Sweden AB stiftet og i august stilte vi ut vårt lille sortiment på Öppna varv i Ellös.
Siden den gang har vi utviklet egne glassfiberskrog, byttet fabrikk 3 ganger. Startet med aluminiumsribbe (2017) og tegner nå vårt eget design.

I dag produserer vi våre båter i en av de beste fabrikkene og har ekstremt sterk og rask utvikling, noe som har gjort oss til en av de ledende produsentene i Sverige.

Vår butikk på blocket.se

Vår butikk på finn.no

Lurer du på noe?