+46 346 375 00

Informasjon

Danska vägen 13
31060 Ullared
+46 346 375 00
www.gekas.se
kundservice@gekas.se

Åpningstider

Måndag 08:00 - 20:00
Tirsdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 20:00
Lørdag 07:00 - 18:00
Søndag 08:00 - 18:00

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

Velkommen til vårt store gule varehus, et herlig shoppingparadis for alle som liker å gjøre en god handel! Her finner du hele 100 000 ulike produkter, med alt fra leker til hygieneartikler, blomster, elektronikk, lamper, tepper, klær, babyartikler, boliginnredning, dagligvarer, bøker, utstyr til sport, fritid og mye mer. Kort sagt alt til hjemmet som får plass i en bil!

Gekås Ullared er Sveriges mest populære reisemål, med nærmere 5 millioner besøkene hvert år. Våre gjester kommer hit for shopping, overnatting og sosialt samvær. Shopping, mat, overnatting, aktiviteter og arrangementer skaper en shoppingopplevelse utenom det vanlige. Akkurat som da Gekås i all beskjedenhet en gang åpnet portene, vet du at du har gjort en god handel når du shopper hos oss.

Gjøre

Gekås Ullared kan by på et herlig utvalg av aktiviteter. Shopping er fint, men ikke alle i gjengen har samme utholdenhet. Nyt den storslåtte naturen, og benytt sjansen til å delta i alt som tilbys for både gamle og unge. Aktivitetene følger årstidene og er alltid dans, musikkarrangementer eller andre morsomme ting som skjer i varehuset. De eventyrlystne kan kaste seg ut i høydebanen Upzone, m.m.

Upzone

Bi med på eventyr i tretoppene i den svimlende klatrebanen Upzone i Gekås. I parken kan du kaste deg ut i linebaner, balansere på greiner, klatre i nett og svinge deg i lianer.

Lekeland

Kribler det i beina? I vårt store grønne jungelrom kan du klatre, balansere, sykle, hoppe og rutsje.

Fotostudioet

Her kan du ta morsomme, sprø og flotte bilder. Fine bilder å vise digitalt eller ramme inn og henge på veggen.

Frisør – Hår&Häpna

Benytt sjansen til å fikse på håret når du besøker oss for å shoppe. Velkommen til plan 3. Her finner du frisørsalongen Hår & Häpna.

Minigolf

På campingplassen er det en fin minigolfbane med flere listige hindre. Morsom aktivitet og utfordring for både liten og stor.

Bade og grille

Slapp av etter shoppingen med et varmt og deilig utendørsbad. I Gekåsbyens spaområde kan du både bade, ta badstue og grille.

Lurer du på noe?