Frösö Park Hotel i Östersund – Sports - Wellness and Meetings

Den klare fjellvinden fyller dine lunger mens disen sveiper inn fra fjellet. Fukter din panne og dine kinn. Hverdagen, stresset og pliktene renner av deg. Endelig. Ditt blikk sveiper over sjøen med vann fra isbreer. Samme vann som nettopp varmet deg i Tjärnen. Snart kjøler deg ned i Vadet. Og så varme deg igjen i Grottan. Senere en skjønn spa-behandling som din kropp har lengtet så lenge etter.

Frösö Park Spa er fornemmelser fra Jämtland. På 1200 kvadratmeter kommer det nyeste innen moderne Spa-behandling til å manifistere seg sammen med de lokale helsetradisjonene, den storslagne naturen og selvklart også det jämtlandske klimaet som både prøver og forfører.

Konferanse- og sportshotell i Östersund, Jämtland med fokus på nye møtemiljøer i kombinasjon med trening og spa. Frösö Park Hotel har nydelig utsikt over Storsjön og fjellheimen, og ligger kun 3 minutter fra flyplassen.

Frösö Park Hotel er et personlig hotell med både høy og lav puls. Hos oss er det lett og selvsagt å bevege på seg. Ta en skjønn joggetur eller spaserturn langs St. Olavsleden, en skitur eller skøytetur på Storsjön eller slå noen slag på en av Sveriges vakreste golfbaner med vidstrakt utsikt over fjellene. På spa-avdelingen finner du varme bassenger både ute og inne, samt gym, yogasal, behandlingsrom og dampbadstue.

Antall rom og senger

200 rum och 350 bäddar
10 sviter

Konferanselokaler

Lokaler for 4 til 4 400 deltakere
15 ulike møterom hvorav 3 konseptrom
4 000 kvadratmeter fleksibel gulvflate

Festetasje

300 gjester i privat festetasje
1 500 sittende matgjester på Frösö Park Arena
2 500 plasser i kinosal på Frösö Park Arena

Kommunikationer

Åre Östersund Airport ligger i direkte tilslutting (50 min. fra Arlanda og Bromma)
10 minuter til Östersund (togstasjonen)
60 minuter til Åre

Aktiviteter

Spa og gym med inne- og utebasseng
Ski- og skøytespor
Løpespor
Utegym
Vandringsstier
Sykling – MTB og landevei
Pilgrimssti
Frösö golfbane
Frösö kirke

www.frosoparkhotel.se, www.frosoparkarena.se

Lurer du på noe?