Velkommen til Fredros Gård i Gunnarskog

Eventyret. Stillheten. Friheten.

Her kan alt mellom himmel og jord oppleves. Du kan fiske i våre farvann, vandre eller sykle rundt innsjøer og fjell, eller ta en snøscootertur på glitrende vintersnø. Vi tilbyr aktiviteter på alle årstider og gjør alltid vårt beste for at våre gjester skal få et best mulig opphold på Fredros Gård.

Vi samarbeider også med Treens Camping på Fredros gård samt Nature Adventure AB, som tilbyr et spektakulært konferansesenter som ligger vakkert til ved innsjøen Rottnen kort vei fra Fredros Gård.

Hyttene våre

Til sammen 9 stk. hytter. 3 tømmerhytter nær vannet i Fredros, og 3 stykker store og 3 små hytter rett ved innsjøen Treen. Alle de større hyttene har tilgang til en vedfyrt badstue og spiser full utstyrt for selvhusholdning (mikro, komfyr med stekeovn, oppvaskmaskin, komfyr, dusj, WC).

Hyttene på Treen ble bygget i 2010 og består av en stor hytte og en liten hytte som ligger et steinkast fra innsjøen. Uansett hvilken hytte du bor i, kan vi garantere en høy koselig faktor og nærhet til det varme landskapet med sin rike flora og fauna! Somrene 2010 og 2011 er det også reist to vedfyrt badstuer på hyttene. Fredor gård ligger i nærheten av kjøpesenteret i Charlottenberg