Velkommen til oss på Korvhantverks Fatabur på Orust og vakre Stillingsön

Her driver vi en restaurant og gårdssjappe med et stort utvalg av hjemmelagde pølser, som er ekte håndverk fra bunnen av.

Korvhantverks Fatabur er en økologisk delikatessedestinasjon på østlige Orust i Bohuslän, med delikatessebutikk, gårdsbutikk, restaurant og kjøkkenhage. Vi åpnet sommeren 2023 i en renovert gammel låve.

Vi, Jon & Catarina Randow, har drevet det økologiske delikatessefirmaet Korvhantverk i over et tiår, kjent for prisbelønte delikatesser uten tilsetningsstoffer. I 2021 måtte Korvhantverk forlate Stockholm og bestemte seg raskt for å bygge om en låve på Orust til delikatessebutikk, gårdsbutikk og restaurant. Vi har lang erfaring fra besøksnæringen. Hvorfor Orust? Catarina er fra Orust, og Jon, en ivrig Hammarby-fan, valgte å flytte hit etter 30 år i Stockholm. Til Korvhantverks Fatabur hører også en stor kjøkkenhage der vi dyrker egne krydder og teer. Stedet har historiske røtter på gamle marker tilhørende Kåröds Säteri.

Restauranten har fire områder – inne (Hönshuset & Svinstian) og ute (Solsidan og Framsidan) med totalt 45 sitteplasser. Lunsjtid tilbyr lettere retter, smørbrød med egne delikatesser og hjemmelagde bakverk. Ettermiddagen byr på surdeigspizzaer og snacks med våre egne delikatesser. Gårdsbutikken har våre unike delikatesser og utvalgte produkter til kjøkken og hage. Følg oss på sosiale medier for oppdateringer. Velkommen til en smakfull opplevelse på Korvhantverks Fatabur!

Lurer du på noe?