Velkommen til Fästningens - Rum vid havet, midt i Varberg

Unik innkvartering nær by og strand

På Fästningens B&B / Vandrarhem bor du i et vakkert og historisk miljø innenfor murene i Varberg festning, i nærheten av både havet og sentrum. Midt i det pulserende bylivet og roen i havet, i den ene enden av den populære strandvandringen, ligger Varbergs kulturelle stolthet; Festningen. Hos oss på Fästningens B&B / Vandrarhem får du en komfortabel innkvartering med uslåelig beliggenhet og gode priser.

Velkommen til en unik innkvartering.

Hos Fästningens B&B / Vandrarhem bor du i historiske omgivelser rett innenfor murene på Varberg festning. Vi tilbyr deg en fin og komfortabel innkvartering bare et steinkast fra både havet og Varberg sentrum.

En familieeid innkvartering i et fengslende miljø

Fästningens B&B / Vandrarhem er et familieeid overnattingssted som siden januar 2020 drives av Amelie Willner og Carl Einerfors. Etter mange år med drømmer om våre egne aktiviteter ved sjøen, fant vi Fästningens B&B / Vandrarhem, og valget var åpenbart. Midt i det flere hundre år gamle miljøet ligger den koselige boenheten fra 1700- og 1800-tallet. Hos oss får du en levende opplevelse som er spennende og unik i sitt slag. Her har du en sjanse til å tilbringe natten i en av sine egne fengselscelle i den gamle kronovaretekt fra 1856. Hvis du vil ha litt mer komfort, er det koselige rom med utsikt over havet eller gårdsplassen, der frokost og sengetøy er inkludert. Utenfor murene strekker den mektige Nordsjøen seg ut og du kan nyte fantastisk utsikt fra festningen.

En fin opplevelse på et vakkert sted

Å drive denne virksomheten er for oss en livsstil, og vi er alltid tilgjengelig for å gi våre gjester en så behagelig levende opplevelse mulig. Spør oss gjerne om du lurer på noe.

Lurer du på noe?