Velkommen til Farmlodge - en unik innkvartering i Brastad nær Lysekil

Bo herlig landlig og med flere av Bohusläns perler kun en kort kjøretur unna.

Velkommen til familien på gården i hjertet av Bohuslän! Kom og besøk oss og nyt vår hjemmekoselige B&B i naturskjønne Brastad, kun en og en halv times kjøring nordover fra Gøteborg og kun noen få kilometer fra Lysekil og havet.

Gårdsplassen er full av karakter og rommene er renovert og innredet slik at alle har sin egen unike karakter.

Farmlodge er en gård hvor jordbrukets ulike dyr, nå hovedsakelig hester, har en sentral og selvsagt plass. Følelsen vi ønsker at du som gjest skal få er at du er velkommen hjem til oss, og at du er en del av livet på gården under oppholdet her!

Farmlodge har det perfekte miljøet for

    • dagskonferanser
    • utdanninger
    • kreative møter
    • lettere treff
    • hjemmekoselig, ekte og nær naturen.

Reservere et rom

Gården vår ligger i et fantastisk landlig miljø kun halvannen times kjøring nord for Gøteborg, kun få kilometer fra Lysekil og havet. Her kan du og familien din nyte noen timer med å henge på en levende gård full av dyr. Spis lunsj eller middag i den gamle hagen eller i orangeriet vårt.

På gården er det gotlandskaniner, ponnier, minigris, katter, høner, geiter etc. som selvfølgelig er lette å besøke.

Besøk vår kafé full av hjemmebakt kaffebrød tilberedt fra bunnen av i ditt eget bakeri Gjør besøket til din egen ferie på vårt B&B eller i våre glasshus nær naturen. På gården kan barn og voksne tilbringe tid med kattunger, kaniner, høner, ponnier, griser, geiter, ender og nyte naturen.