Velkommen til Falkängens Vandrarhem

Vi har leid ut leiligheter her på Falkängen i mange år, gjester fra Sverige og i utlandet kommer tilbake år etter år. Våre leiligheter har 2 – 5 senger. Hver leilighet har dusj, toalett og kjøkken med kokeplater (ikke-ovn) og kjøleskap. Vi har også spesielle leiligheter hvor du kan ta med en hund. Kaffehytten har frokostservice i sommersesongen 1/5 – 31/8. Togstasjon, Gjestehavn og Coop er i nærheten. I november har vi julemarked. Det starter lørdag uke 45 og går videre til søndag uke 46.

Alle våre 2 og 3-sengsleiligheter ligger i 2:e etasje. Det er også et koselig familierom med fem soverom. To rom har en 1,40 bred seng, to rom har en køyeseng og en vanlig, samt et rom som har to felles senger, et fullt utstyrt kjøkken, en seksjon med sofa,
2 spisebord, to og to dusjer. Her kan du plassere 10-12 personer. I et av husene er det også en stor og fin handikappede leilighet.

Kinnekulle

Besøk Kinnekulle fjellet og nyt en fantastisk utsikt utover Sveriges største innsjø Vänern. Kinnekulle tilbyr vakkert landskap med flotte tur- og sykkelstier, en opplevelse utenom det vanlige.

Lurer du på noe?