Välkommen till Fabrik LL - Din Oas i Brastad på Västkusten!

Vi er en unik gårdskiosk og keramikkstudio som har slått røtter dypt inne i hjertet av den vakre vestkysten. Grunnlagt av lidenskapelige keramikere i 2020, har Fabrik LL vokst fram fra kjærligheten til leire og en familiegård som heter Skogmyren. Høyt oppe på et pittoresk fjell, med sjø og skog som nærmeste naboer, har gården vår blitt en inspirasjonskilde for vårt kreative arbeid.

Utforsk vår gård

Gården vår er ikke bare en arbeidsplass; den er et hjem for en mangfoldig gruppe dyr. Her møter du glade høns, flittige bier, lekne katter og lojale hunder. I sommersesongen beiter våre to ponnier i paddocken, en levende forbindelse til gården og dens historie.

Vårt utvalg

I vår gårdskiosk finner du ikke bare våre vakre keramikkprodukter, men også et nøye utvalgt sortiment fra noen av Skandinavias fremste merker. Butikken vår er fylt med interiør fra merker som Tell Me More, Bloomingville, Storefactory og Stoff, som alle deler vår lidenskap for skandinavisk design og kvalitet. Her kan du også nyte en pause med en kopp kaffe, forfriskende drikker, is eller en lett lunsj.

Selvplokk og lokale delikatesser

Om sommeren er gården vår et sted for selvplokk. Du kan plukke egne grønnsaker som poteter, løk og mais, samt en fargesprakende bukett fra våre 60 forskjellige sorter dahliaer og andre blomster som gulrotblomst, praktlysing, rudbeckia, valmue og Klint, med mer. Det er vanskelig å motstå skjønnheten og duften av en bukett rett fra hagen vår!

Bærekraftig lokalt produsert

Vi er stolte av å tilby lokalt produserte varer som honning fra våre bier og egg fra våre egne høns. Ved å støtte Fabrik LL støtter du ikke bare lokale kunstnere og håndverkere, men også en bærekraftig og kortreist livsstil.

Velkommen til Fabrik LL, der tradisjon møter kreativitet og der hvert produkt forteller en unik historie. Besøk vår gårdskiosk og keramikkstudio, eller utforsk vårt utvalg på nettet og la deg inspirere av skjønnheten i det håndlagde og lokalt produserte. Takk for at du støtter lokal kunst og bærekraft!

Lurer du på noe?