Velkommen til Exploratoriet i Skellefteå, oppdagelsessenteret som tar deg med på en spennende reise gjennom naturvitenskapens og teknologiens verden

Opplev stjernehimmelen i vårt planetarium – en fascinerende og lærerik opplevelse for både store og små. Vi tar deg med på en reise gjennom universet, hvor du kan lære mer om stjernene og finne Karlavagnen. Passer for alle fra 6 år og oppover.

Utforsk vår utstilling MatValet og oppdag hvordan du kan bidra til en bærekraftig fremtid gjennom matvalg. I vårt 800 kvadratmeter store senter kan du også delta i interaktive aktiviteter som eksperimentering i vannlandet, utforsking i skogen, bygging i 4D-frame og metallgjenvinning. Les mer om våre utstillinger på vår hjemmeside.

Hos oss kan du også arrangere konferanser, workshops og teambuilding-økter i våre kreative lokaler. Vi tilbyr alt fra lokaleleie til hjelp med hele arrangementet, inkludert booking av talere og aktiviteter. Gjør konferansen din mer interessant og morsom ved å utfordre kollegaene dine i en femkamp eller teambuilding-økt.

Vår gavebutikk har et stort utvalg av bøker, spill, leker og suvenirer som passer for alle aldre og interesser. Her kan du finne alt fra eksperimenteringssett til bøker om verdensrommet og science fiction.

Exploratoriet er åpent for alle som ønsker å lære mer om naturvitenskap og teknologi på en morsom og engasjerende måte. Besøk oss på vårt senter i hjertet av byen eller sjekk ut våre digitale tilbud på nettstedet vårt. Vi gleder oss til å ta deg med på en spennende reise gjennom kunnskapens verden!

Lurer du på noe?