Velkommen til Ekholmen Café och Gårdsbutik i Dals Rostock

Åpningstider:

Vi har åpent fra 1 juli til 3 august, onsdag til lørdag, fra kl. 11 til kl. 16. Men vi har også åpent Kristi himmelfartshelgen 9. til 12. mai og helgen 25. og 26. mai, da det er morsdag.


Koselig kafé og gårdsbutikk på Ekholmens Säteri Dals Rostock, ved foten av Kroppefjäll. I flygelbygningen vår fra 1785 finner du vår kafé- og gårdsbutikk. På Kaféen har vi alt hjemmelaget fra Britts Bakstuga! Smørbrødene våre er store, laget på ½ hjemmelaget brødkake, ingen tradisjonelle smørbrød, de inneholder både grønt, frukt og bær! Vi har også vanlige vafler med syltetøy og krem, men også hyttevaffelen med Skagenrör toppet med reker! Bakte poteter og toast samt all gofika der nesten alle kaker er glutenfrie! Kaféen har en fantastisk veranda med utsikt over Kroppefjäll!

Gårdsbutikken tilbyr vårt eget økologiske storfekjøtt, hvor du kan kjøpe biter eller bestille biffbokser på omtrent 15 kg (10 kg fine biter og ca 5 kg storfekjøtt). Vi har også produkter fra andre leverandører som honning, rapsolje, juice, syltetøy, syltetøy, eplejuice, brød, kaker og mer. Vi har også litt hjemmeinnredning fra lokale selskaper som decoupage, vevde tepper, skiferstyrene og mer. Vi selger løsvekt te, omtrent 15 forskjellige varianter!

Hovedbygningen på Ekholmen er veldig særegen, bestående av skiferfliser på både tak og vegger, den eneste bygningen i Sverige. I huset er det et museum, tre rom, der Karl XIV Johan, konge av både Norge og Sverige, har tilbrakt natten på sine reiser. Guidede turer er på søndager klokka 13.00, og starter den første søndagen etter midtsommer. For større grupper etter avtale.

Lurer du på noe?