Velkommen til Drottning Ödas stællplass og overnatting i Öland

Hos oss kan du bo i bobilen din på vår nye bobilparkering eller på våre rom.

Nybygd bobil en kilometer nordover fra Ottenby på vei 925 i landsbyen Össby. Fra Grönhögen syv kilometer over Alvaret. I servicebygget er det tre toaletter, to dusjer og en kjøkkenkrok. Vannfylling, drenering av latrin og drenering av gråvann. Åtte steder med strøm og ti plasser uten strøm. Bobilens plass er 56 kvadratmeter. Du kan sitte med markise, campingbord og solseng. Fra stolen din ser du ut over landbrukslandskapene vindmøller og en fantastisk solnedgang.

Enkelt rom – Pris fra 695 SEK

Nytt enkeltrom med hotellstandard til leie i Össby. Rommene er på 16 m2. De har en enkeltseng, TV, terrasse med salongmøbler og en sovesofa 130 cm bred. Tekjøkken, toalett og dusj rett utenfor døren. Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.

Dobbeltrom – Pris fra 995 SEK

Nytt dobbeltrom med hotellstandard til leie i Össby. Rommene er på 16 m2. De har en dobbeltseng, TV, terrasse med salongmøbler og en sovesofa 130 cm bred. Tekjøkken, toalett og dusj rett utenfor døren. Sengetøy, håndklær og sluttrengjøring er inkludert.

Stællplass – Pris fra 190 SEK

Nybygd bobil en kilometer nordover fra Ottenby på vei 925 i landsbyen Össby. Fra Grönhögen syv kilometer over Alvaret. I servicebygget er det tre toaletter, to dusjer og en kjøkkenkrok. Vannfylling, tømming av latrin og grått vann.

 

Lurer du på noe?