Velkommen til Drömlagret - vestkystens koseligste bryllupsbutikk

Er du på jakt etter en koselig brudebutikk, så har du kommet til rett sted. Vi er vestkystens koseligste bryllupsbutikk som ligger i Tanum i Bohuslän, drøyt 1 time fra Oslo og 3 mil fra Strømstad, velkommen innom oss i et koselig og avslappet miljø. Vi tilbyr også brudekjoler i større størrelser. Ønsker du å komme til oss går det fint, men du må bestille time. Du kan både ringe og maile for å bestille time.

Vi i Drömlagret tilbyr et stort utvalg av vakre og enkle bruder og selskapskjoler til gode priser. Vi har brudekjoler fra 2900kr og oppover fra ulike kjente merker, godt sydde kjoler i god kvalitet og passform.

Vi har et fantastisk utvalg av fine og stilige brudekjoler i ulike materialer som sateng, chiffon, blonder og perlebroderier og flotte tilhengere i ulike lengder. I tillegg tilbyr vi et stilig utvalg av tilbehør som slør i hel lengde med blonder, glitrende tiaraer, vakre smykker og sko.

Velkommen til å bestille time for en personlig test slik at du kan bli inspirert i fred og ro og finne drømmekjolen i et koselig og avslappet miljø. Vi tilbyr også skiftesøm for best passform. Hjertelig velkommen!

Vi har kun timebestilling