Bryllup Mellom Drøm Og Virkelighet

Velkommen til en av Sveriges og Värmlands mest unike herregårder, med aner tilbake til 1456. The Manor har alle muligheter for både små og store selskap, perfekt for livets feiringer og drømmebryllup. Vi tilbyr også en helt fantastisk kjøkken. Det er også mange aktiviteter på herregården, vår egen vinkjeller, luksuriøse utendørs-jacuzzis og badstue. Egen kirke bare 50 meter fra hovedbygningen sikrer en uforglemmelig opplevelse av høyeste kvalitet. Våre dyktige ansatte vil gjøre alt for at akkurat deres feiring blir unik. De vil være der både før, under, og etter bryllupet eller feiringen.

Mange av rommene er innredet i en klassisk herregårdsstil. God standard, eller deluxe suite med eget boblebad, du velger. Rommene har sin egen kaffemaskin, TV og gratis Wi-Fi.

Mat og drikke av høyeste kvalitet er en selvfølge. Hos oss garanterer vi at hver gjest får en minneverdig kulinarisk opplevelse.

Velkommen til en av de mest unike herskapshus. Vi tilbyr den perfekte setting for akkurat deres bryllup. Vår egen kirke ligger bare 50 meter fra herregården, noe som gjør at selskap og vielse fremstår som en vakker helhet.

Det er en overflod av muligheter for alle typer aktiviteter. Dömle Herrgård har sin egen privat strand, en vakker herregårdspark, badstue, et luksuriøst boblebad, badestamper og en 18-hulls golfbane. Vi tilbyr også tilpassede aktiviteter, helt etter deres ønske.

Lurer du på noe?