Docksta Vandrarhem & Camping

+46 613 130 64

informasjon

Skoved 302
87032 Ullånger
+46 613 130 64
www.dockstavandrarhem.nu
Send e-mail

Åpningstider

Bilder

Sociala medier

Bransjer

Søkord

ångermanland Bobilparkering Camping Campingplasser Dans Dansband Dobbeltrom Docksta Ferie Härnösand Höga Hytte Kusten Kustladan Kystladen Logen örnsköldsvik övernatta Overnatting Restaurang Restaurant Rom Singlerom Ställplasser Stuga Stugor Sverige Turism Ullånger Ulvön Vandrarhem Vandrerhjem

Velkommen til Docksta Vandrarhem & Camping

Docksta Vandrarhem & Camping ligger i hjertet av kysten mellom Härnösand og Örnsköldsvik, ved siden av E 4, Höga kusten. Anlegget er mykt innebygd i ångermanländska naturen, syv kilometer nord for Ullånger og tre kilometer sør for Docksta. Det har en fantastisk utsikt over Dockstafjärden, som ligger 300 meter fra Ulvön en bit litt ut til sjøen. Vennligst book en hytte eller rom via e-post, kustladan@telia.com. Vi er også tilgjengelige på facebook.com som Kustladan, vær så snill å kontakte oss for aktuell informasjon.

Om campingplassen

Campingplassen sett fra E4 består av en tre-stjerners gress campingplass med vakker havutsikt og god plass til å sette opp en campingvogn eller reise telt. Totalt har vi mer enn 50 campingplasser med 26 stikkontakter. Vi har også en rekke hytter av forskjellig størrelse og standard. Servicehus med dusj, badstue, kjøkken og vaskemaskin. I området er det en restaurant med skjenkebevilling, kiosk, minigolf og et oppvarmet svømmebasseng. Campingplassen er ikke lenger tilknyttet SCR camping organisasjonen. Dette betyr at vi ønsker alle gjester velkommen selv uten campingkort. Byråkratiet ble for tungt for fortsatt medlemskap i SCR.

Campingvogn, bobil og telt uten strøm koster 140: – / dag og med strøm 200: – / dag. Vi har campingplassen åpen fra 5. mai til 15. september. Vandrerhjemmet og de store hyttene er åpent hele året.