Velkommen til DFAB & Dalslands Fixaren i Ed

DFAB Dalslands fixaren er et selskap som tilbyr et bredt spekter av gravingstjenester til både privatpersoner, bedrifter, kommuner og fylker. Vi har et nært samarbeid med betongarbeidere, betongborere, elektrikere, rørleggere og snekkere som gjør at vi kan tilby skreddersydde og kostnadseffektive løsninger til våre kunder. Vårt fokus ligger på markarbeider som husdrenering, husgrunn, avløpsanlegg og veibygging med mer. Vi er stolte over å tilby ambisiøse tjenester og jobbe med høyeste kvalitet.

Vi er enkle å kontakte og tilbyr rask levering. Vi er også fantastisk fleksible og jobber alltid med våre kunders mål i tankene. Vi forstår at presentasjonen av et selskap kan gjøres på forskjellige måter, for eksempel gjennom en nettside, en brosjyre, en e-post eller muntlig under en presentasjon. Det er opp til hvert selskap å avgjøre hva som skal formidles i en presentasjon, og vi er glade for å diskutere forskjellige alternativer for å møte våre kunders spesifikke behov.

DFAB jobber med lidenskap og profesjonalitet for å levere høyeste kvalitet innen gravingstjenester. Vi ser frem til å samarbeide med deg og tilby skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov. Takk for at du valgte DFAB Dalslands fixaren!

Lurer du på noe?