Velkommen til Dejlig Cruise i Fiskebäckskil

Dejlig Cruise Fiskebäckskil AB ble grunnlagt i 2003 og drives av Yvonne og Ingemar Johansson. Vi og våre passasjerbåter er i Bohuslän, med hjemmehavn i Fiskebäckskil, som ligger på Skaftö. Øya og anlegget er kjent fra TV-serien ‘Saltön’.

Siden 1983 har vi gjort båtliv og charter i Bohuslän. Vi har tatt flere passasjerbåter gjennom årene, størrelsen på 70-150 passasjerer. Vår nåværende båt, passasjerbåt WINDROS levert sommeren 2005 og har plass til 75 passasjerer. Det er en ny bygning som vi selv har bestilt. Båten er konstruert for ca 50 gjester sitter ved bordene. Båten er tilgjengelig for konferanse og charter og vi har flere ruteforslag langs Bohuslän-kysten. Summertid kjører vi til Käringön en dag i uken med individuelle billetter. Våre båtturer kan gjennomføres selv i vindfulle forhold når vannet innenfor Skaftö er godt beskyttet.

Dejlig Cruise tilbyr lengre og kortere cruise i skjærgården i Bohuslän. Vi skreddersyr turer og konferanser for grupper og bedrifter. Summertid åpner vi også til det offentlige, og deretter tilbyr dagsturer til utvalgte steder på vestkysten.

Hvis du planlegger en fest, et bryllup eller en øyutflukt for en gruppe slik at du kan komme i kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg å tilpasse ditt arrangement med utflukter, busstransport, guide på øyene, hotellovernatting, bespisning eller catering middag om bord. Vi samarbeider med de beste.