Velkommen til Degeberga-Widtsköfle Golfklubb i Skåne

Du finner Degeberga-Widtsköfle Golf Club mellom Kristianstad og Österlen. Alle er velkomne her, og vi ønsker at alle skal føle seg komfortable og godt omhyggelig på vår golfklubb.

Slottsbanan - Utfordrende og inspirerende

Slottet, designet av Tommy Nordström, består av ren sandjord, som gir faste spillflater nesten hele året. Golfbanen har et spesielt link karakter, med sjenerøse fairways, kantade med svingende røde fløyer, som sammen med naturlige tallskoger rammer in hullene.

Våre hevede, harde og velpleide greener stiller krav til ballkontroll og spillplanlegging. Vi har endret og forbedret kurset de siste årene, og dette har gitt gode resultater. Målet vårt har vært å øke spillglede på banen, det passer alle sammen uavhengig av funksjonshemming.

De grønne områdene har dreneringsflater og muliggjør variasjon i nærspillet. Det er hovedsakelig greenområder og den faste, raske underlaget som bestemmer spilltaktikken. Spillere med lavt handikap vil legge merke til at et godt gjennomtenkt og kontrollert slag er nødvendig for å møte og få ballen til å stanna på green. Vi har en golfbane som til tross lengden på scorecard belønner ballkontroll og dyktig nærspill mye mer enn det 300 meter lange utslettet som det moderne utstyret tillater.

Lurer du på noe?