Velkommen til Dalhall Hotel & Restaurant

Dalhall Hotell er hotellet for deg som er på vei. Beliggende rett ved E45 i Åmål, tilbyr vi 23 nylig totalrenoverte rom for en god natts søvn før du setter kursen videre. På hotellet har vi et café som serverer frokost, kaker, smørbrød, hjemmelagde paier, kaffe og is. Hotellet er helt røykfritt, og vi har også en badstue tilgjengelig for gjestene våre.

Konferanse

Vi har to konferanselokaler og tilbyr kaffe/lunsj/kaffe for de som ønsker det. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Restaurant/Bistro/Café

Vår nyrenoverte bistro tilbyr en deilig frokostbuffé, samt hjemmelagde paier og mer til kvelds. Vi serverer også smørbrød, bakverk, is og andre godsaker.

Bussreiser

For reisearrangører er Dalhall et perfekt stopp på turen! Vi tilbyr kaffe, kaker, is og mer. Vårt personale er vant til å servere større grupper, alt for at det skal gå raskt og smidig for dere. Dere har også muligheten til å forhåndsbestille, slik at alt er klart når dere kommer til oss.

Catering på bussen

Vi kan også ordne med catering på bussen etter ønske. Det er raskt og enkelt å svinge innom oss og fylle på forsyningene i bussen. Vi kan ordne med kaffe, smørbrød, kaker, godteri og mer. Alt for å imøtekomme deres ønsker! Vi samarbeider også med Åmåls Stadshotell, som kan hjelpe til når vi har stengt.

Lurer du på noe?