Velkommen til Curator i Strömstad, Fjällbacka og Ed

Vi installerer:

  • – Elektriske installasjoner

  • – Smarte hjem

  • – Solenergi/solcelle kalkulator

  • – Ladestasjoner

  • – Låser

  • – Fiber og nettverk

Har du hytte i Sverige? La oss hjelpe deg med installasjonene.

Curator er ditt pålitelige elektrikerfirma med røtter tilbake til 1930-tallet. Vi er eksperter innen elektriske installasjoner og produkter, og vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som dekker alle dine elektriske behov. Våre erfarne fagfolk er med fra starten av prosjekter, enten det er nybygg eller renovering, og vi designer og installerer alt fra grunnleggende elektriske komponenter til avanserte systemer som kan fjernstyres for optimal energibruk.

Vi er stolte av vårt engasjement for å skape smarte hjem ved å tilby innovative løsninger innenfor Smart Home-teknologi. Enten det er styring av lys, temperatur eller sikkerhetssystemer, hjelper vi deg med å gjøre hjemmet ditt smartere og mer effektivt.

Videre tilbyr vi skreddersydde løsninger innen solenergi, og vår solcellskalkulator hjelper deg med å finne den beste solcelleløsningen for ditt hjem eller din bedrift. Vi er også eksperter på ladeinfrastruktur og installerer ladebokser for elbiler, slik at du kan lade kjøretøyet ditt raskt og enkelt hjemme eller på jobben.

Når det gjelder sikkerhet, tilbyr vi avanserte lås- og adgangskontrollsystemer for å sikre ditt hjem eller din bedrift. Vi er også eksperter innen fiber- og nettverksinstallasjoner, og vi sørger for at du har pålitelig og rask internettilgang i alle deler av hjemmet eller virksomheten din.

Curator er din komplette løsning innen elteknikk, Smart Home-teknologi, solenergi, ladeinfrastruktur, lås og adgangskontroll, samt fiber- og nettverksinstallasjoner. Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å realisere dine elektriske prosjekter og skape en mer energieffektiv, sikker og tilkoblet fremtid.

Kontakt oss i dag for å utforske hvordan Curator kan hjelpe deg med dine elektriske behov og teknologiske ønsker. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt hjem eller din bedrift.

Lurer du på noe?