Installationsgruppen Henån ligger i kommunen Orust på vestkysten. 

Det vi legger vekt på er å gi deg som kunde en totalløsning enten det er å kjøpe en ny vask eller bytte varmesystemer. Som en bonus, våre kunder har sikkerheten som kommer fra å hyre inn en ledende ekspert kjede. Vi tilbyr totalentreprenørprosjekter når det gjelder VVS, EL og BYGG.

Vi har også en butikk på ca 120kvm med en utstilling der våre kunder kan bli inspirert av en rekke baderomsmiljøer, varmepumper, fliser, etc. Vår butikk er bemannet med kunnskapsrike medarbeidere som setter deg som kunde først. Her kan du få alt fra koblinger til et komplett bad eller en varmepumpeinstallasjon?

Miljøet er en konstant bekymring og derfor har vi på Comfort Henån også fokusert på å finne energikilder som er skånsomme mot miljøet.

Comfort Lysekil fd.B.Johanssons Rör er en av Henåns største selskaper i bransjen i dag, med 5 teknikere og totalt 8 ansatte. Bedriften ble grunnlagt på begynnelsen av 1950-tallet av Bertil Johansson og ble i november 2009 en Comfort butikk. Comfort er Sveriges største VVS installasjonskjede og består av over 130 medlemsbedrifter og mer enn 1800 sertifiserte montører.

Lurer du på noe?