Clinic Strömstad - Alt innen kosmetisk plastikkirurgi og hudbehandling

Estetisk Plastikkirurgi – Velkommen till Clinic Strömstad, vi finns på Strömstads Sjukhus Spesialist innen plastikk og generellkirurgi. Medlem av Norsk forening for estetisk kirurgi

Clinic Strömstad, som ble grunnlagt i 2004, er et senter som har lang erfaring i estetisk kirurgi og hudforyngelse. Vi bærer alle kosmetisk kirurgi og hud behandling i tillegg til injeksjoner som Botox og dermal fyllstoffer. Du kan også få behandling med IPL og Dermafrac. Vi har også hudpeelingar og bruk av medisinske hudpleieserien fra Dermaceutics med ulike medisinske kremer utviklet.

Vi har også en allmennpraktiserende lege som er knyttet til klinikken som kan utføre helsekontroller og generelle medisinske ferdigheter og mottar pasienter med alle typer medisinske tilstander. Clinic Strömstad tilbyr operasjoner, hudbehandling, botox og fyllstoffer i Strømstad. 

Vi tilbyr alltid personlig service og har et ønske om nær kontakt med pasienten for din sikkerhet og komfort. Du er velkommen til å gjøre en avtale for en konsultasjon når du møter kirurgen personlig og sammen med ham for å diskutere dine behov. Vi legger stor vekt på personlige møter og foretrekker at kirurgen som skal operere på deg er også den personen som slår deg på høring.