Clinic Strömstad - Alt innen kosmetisk plastikkirurgi og hudbehandling

Estetisk Plastikkirurgi

Dr. Bo Cederqvist, Dr. med Sc.
Spesialist innen plastikk og generellkirurgi.
Medlem av Norsk forening for estetisk kirurgi

Stromstad Clinic, som ble grunnlagt i 2004, er et senter som har lang erfaring i estetisk kirurgi og hudforyngelse. Vi bærer alle kosmetisk kirurgi og hud behandling i tillegg til injeksjoner som Botox, dermal fyllstoffer og Macrolane. Du kan også få behandling med IPL og Dermafrac. Vi har også hudpeelingar og bruk av medisinske hudpleieserien fra Neostrata med ulike medisinske kremer utviklet.

Vi kan også tilby konsultasjoner i Strömstad for åreknuterkirurgi, takket være vårt samarbeid med Ådrakliniken og det erfarne karkirurger.
Vi har også en allmennpraktiserende lege som er knyttet til klinikken som kan utføre helsekontroller og generelle medisinske ferdigheter og mottar pasienter med alle typer medisinske tilstander. Du er i stand til å få konsultasjon i Stromstad, Moss, Stockholm, Skara og i Karlstad. Clinic Strömstad tilbyr operasjoner og hud behandling i Strømstad og i Moss i Norge. Botox og fyllstoffer er utført i Stromstad, Moss og Stockholm. Fra og med 2013, Clinique Andenæs i Moss kjøptes opp av klinikken og Clinic Stromstad er nå den største plastisk kirurgi aktør i Østfold, en av Norges største fylkene.
Nord-Bohuslän nær den vakre skjærgården og avslappende atmosfære. Stromstad ligger mellom Oslo, Göteborg og Karlstad og det tar ca 2 timers kjøring fra hver by. Fra Stockholm, forventer ca 6 timers tur.

Vi tilbyr alltid personlig service og har et ønske om nær kontakt med pasienten for din sikkerhet og komfort. Du er velkommen til å gjøre en avtale for en konsultasjon når du møter kirurgen personlig og sammen med ham for å diskutere dine behov. Vi legger stor vekt på personlige møter og foretrekker at kirurgen som skal operere på deg er også den personen som slår deg på høring.