clarion collection hotell Odin

Velkommen til Clarion Collection Hotel Odin

Midt i hjertet av byen, i gangavstand fra sentralstasjonen og bare to venstresvinger fra hovedveien, finner du Clarion Collection Hotel Odin – en avslappet oase midt i storbyens puls.

Herfra kan du gå til alt sentrum har å tilby Göteborg – Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Hage Society, operahuset, Harbour, North Town og Avenue med alle sine butikker, uteliv og restauranter.

Sjenerøse flater og smakfull innredning.

Clarion Collection Hotel Odin er sertifisert som et miljøvennlig hotell, og vi tilbyr 180 romslige rom og suiter, med eller uten kjøkken / kjøkkenkrok. Alle rommene er av høy standard med god plass, smakfull innredning og komfortable senger. Selvfølgelig er fasiliteter som stereo, TV, telefon og trådløst internett inkludert.

Frokost, ettermiddagste og kveldsmat.

Hver morgen serveres en rikholdig frokostbuffé, dels organisk, i vårt vakre atrium. Ettermiddagen er kaffe med hjemmelaget bakverk. På kvelden tilbyr vi en hjemmelaget kvällsmåtid.

Kunnskapsrik stab med hjertet på rett sted.

Sentral beliggenhet, store rom og smakfull innredning er vel og bra, men det er den innbydende og avslappende atmosfæren som gjør at du raskt føler deg hjemme hos oss på Clarion Collection Hotel Odin. Ekte omtanke og personlig engasjement karakteristisk for alle som jobber her.

Lurer du på noe?