Velkommen til Christinagården Guesthouse i Ramsele

Bestill nå

Christinagården ønsker deg velkommen til en landlig og fredelig miljø i det vakre nordlandske landskapet med elvedaler og fjellrygger. Her kan du bo komfortabelt i enkeltrom, dobbeltrom og tremannsrom. I et tidligere brygghus finnes også fire- og seksmannsrom med delt bad og toalett, felleskjøkken, stue med sofaer, TV, DVD-spiller, bibliotek og spiseplass, terrasse med solsenger, hagemøbler, et lite biljardbord og andre spill, gratis parkering og sykkelutleie. På Christinagården er frokost ikke inkludert i prisen, men kan bestilles ekstra. Vi tilbyr også noen campingplasser med og uten strøm.

Vi befinner oss i den vestlige delen av Ångermanland midt mellom Ramsele (17 km) og Näsåker (16 km), i Sollefteå (42 km) kommune, midt i Sverige. Nærmeste bussholdeplass er i Näsåker eller Ramsele, flyplassen ligger 95 km unna ved Kramfors-Sollefteå flyplass, og togstasjonen ligger i Kramfors (ca. 100 km). Vi kan ordne henting ved disse stedene.

Her renner elvene mellom fjellryggene og forbi de 4000 år gamle helleristningene ved Nämforsen, gjennom de mange vannkraftverkene i kommunen og samles nedover i Ångermanälven nær Sollefteå. Det er mange etterlatenskaper etter tidligere sivilisasjoner rundt omkring, som helleristninger, fangstgroper og gravhauger. Grottesystemer finnes også innenfor dagsreise. Vi kan arrangere utflukter etter ønske, som turer, besøk til orkide myrene, sykkelturer, skiturer, grotteturer og andre turer. Man kan bade ved den lille badeplassen ved den oppdemmede elven der vannet blir varmt etter noen solrike dager.

Hvis du lengter etter åndelig oppbyggelse, arrangeres det spesielle arrangementer med retreater, bønnedager og konferanser noen ganger i året. Mer om dette kan du lese på bloggen vår.

Like bak gården er det fine sykkel- og vandrestier der både hester og firhjulinger kan ta seg frem.

Om vinteren finnes det 5 forskjellige alpinbakker innen 12-47 km og fine skiløyper å gå på.

Vi håper du vil trives hos oss på Christinagården Guesthouse!

Lurer du på noe?