Velkommen til Carlsons Handelsträdgård i Ed.i Dalsland!

Vi er en familieeid virksomhet som har drevet med plantsalg og blomsterbinding i over 50 år. Vår filosofi er å tilby våre kunder de beste produktene og tjenestene. Derfor bruker vi kun biologisk bekjempelse i vår veksthusdyrking, og vi har valgt produkter av høyeste kvalitet fra Lindesro.

I vår veksthusdyrking kan du forvente deg vakre og sunne planter uten bruk av skadelige kjemikalier. Vi tar miljø og bærekraft på alvor, og dette er grunnen til at vi velger biologisk bekjempelse som vår foretrukne metode.

Vi åpner også vår plantskoleförsäljning i løpet av våren. Her vil du finne et bredt utvalg av perenner, busker og fruktträd av høy kvalitet. Vi har et bredt spekter av arter som vil passe alle hageentusiaster, fra de som ønsker seg en frodig hage til de som foretrekker minimalistisk skjønnhet.

I tillegg til vårt plantsalg, tilbyr vi også snittblomster, vakre planter og vakre binderier til enhver anledning. Våre dyktige blomsterdekoratører skaper vakre og unike blomsterarrangementer som vil imponere dine venner og gjester.

Vår oppmerksomhet på detaljer og vår omsorg for våre produkter og kunder er hva som skiller oss fra andre handelsträdgårdar. Vi håper du vil komme og besøke oss snart!

Lurer du på noe?